You Are here: Home Екип на Kantorite.bg Адвокат Жасмина Николова

17 -October -2017

Адвокат Жасмина Николова

Адвокат Жасмина Николова е магистър по право. Тя е завършила юридическия факултет на Технически университет – гр. Варна през 2001г.

Адвокат Жасмина Николова специализира в областта на облигационното и търговското право, като консултира и представлява процесуално предимно корпоративни клиенти. Тясната професионална реализация на адвокат Жасмина Николова е  свързана с вещното право и сделките с недвижими имоти, както и с инвестиционните проекти в тази област. Вещноправни спорове, по които адвокат Жасмина Николова е била процесуален представител, често са отразявани в пресата, като особен теоретичен интерес представляват юридическите и становища във връзка с обявяване на недействителност на правните сделки.

Адвокат Жасмина Николова има дългогодишен опит в работата си като консултант на множество чуждестранни инвеститори, на които е предоставяла юридически съвети във всички сфери на търговското право, както и в областта на облигационното право – например по казуси относно недеиствителност на сделки с недвижими имоти(облигационно право).

През 2006г. адвокат Жасмина Николова завежда и печели първото в България дело по Закона за защита срещу домашното насилие. По силата на постановеното и влязло в сила съдебното решение, съдът предоставя защита и налага ограничителна мярка за защита на психически и физически насилвано дете от собствения си баща.

Сфери на дейност на адвокат Жасмина Николова:

- гражданско право

- търговско право

- вещно право

- облигационно право

- трудово право

 

За контакти:

 

Гр.София, ул."Ралевица" № 83, вх.A, ап.1,

тел. 02/8505128

0888/61 88 38

 

гр.Варна, ул. „Братя Шкорпил” № 19,

тел. 052/626328

 

 

еmail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

 

 

Адвокат Жасмина Николова владее английски и руски език.
 

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Вижте ни във Facebook