You Are here: Home Екип на Kantorite.bg Адвoкат Васил Динков

19 -February -2019

Адвoкат Васил Динков

Адвокат Васил Динков работи в Kantorite.bg. Toй е учил право през периода1994г. – 1999г. в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски”. Дипломира се като магистър по право. След завършването си заминава за САЩ където учи за паралигъл(юрист, който не практикува в съда) в Duquesne University, Питсбърг, Пенсилвания, който завършва с отличен успех. От 2002г. до 2006г. работи в адвокатска кантора “Риидсмит”, Питсбърг, Пенсилвания, САЩ(това е един от най-престижните юридически офиси в Америка с над 1000 адвокати и още толкова служители в цял свят).

През 2007г. г-н Динков се завръща в България и започва работа като юрисконсулт в „Първа инвестиционна банка” АД. Работата му включва изготвяне на правни становища, процесуално представителство пред българските съдилища, съдебни изпълнители, нотариуси и други юридически услуги, представяни в банковия сектор. Във връзка с работата си като юрист в банка, г-н Динков придобива опит в сферата на вещното право, търговското право, гражданскопроцесуалното право, банковото право и други отрасли на гражданското право.

От 2014г. г-н Васил Динков е вписан като адвокат в Пловдивската адвокатска колегия. Към настоящия момент адв.Динков е част от екипа на “Kantorite.bg”, като развива своята експертна практика на юрист с фокус в областта на банковото право, търговското право и вещното право.

 

Адвокат Васил Динков владее английски език и работи в офиса на Kantorite.bg в гр.Пловдив.

 

За контакти:

 

гр.Пловдив, ул."Цоко Каблешков" №10, ет.2

тел:0878763161

email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Вижте ни във Facebook